Vaknar med solen.
Även idag drar jag på mig
”ut och gå stassen” för att samla kraft och på så sätt bli redo att möta en ny händelserik dag.
Tänker ofta på vad en god vän sa till mig.
-Bubblan, du säger alltid vänliga saker till och om alla människor och det är med all säkerhet ditt eget mantra på samma gång.
Omedvetet har jag tidigare gjort det, men det har numer blivit min medvetenhet.
När jag brottas med mina egna vardagsbekymmer försöker jag samtidigt alltid se det här som ändå blir bra kanske just för att man konfronterar det jobbiga. Att jag nu har hittar tillbaka till det som gör mig gott, som startar dagen för mig på bästa sätt är gott nog för tillfället. Något jag såklart aldrig riktigt släppt men som inte prioriterats av någon anledning en period. Det fanns en tid när tröttheten och orkeslösheten även för mig tog överhand.
Ärlighet och medvetenhet till sig själv och mot andra hjälper att komma tillbaka i spå om man tillfälligt varit lite ur.
Nu blir det alltså en skön prommis,
PT-träning och sedan till jobbet för att avsluta en minst sagt händelserik skolvecka .
Ikväll blir det basket för mig, dottern och några andra tonåringar.
Det är fredag, jag har bestämt att det ska bli en fin början på en skön slapparhelg.

20130315-054551.jpg

20130315-054603.jpg