Vilken toppenarbetsdag, men så startade den och avslutade den på bästa möjliga vis också! Nämligen med något jag stormtrivs att jobba med: PT (personlig träning).  I dag enbart med elever. Lite tjatigt kanske att jag skriver igen, men måste bara ännu en gång få säga…Vilket fantastiskt arbete jag har. Nu håller jag dessutom på att flytta in i ett rum som blir mitt Bubble Corner på riktigt. Det ligger i ett hörn mitt i korridoren och med plats för både skrivbord och mys soffa. Kommer att bli bra på alla vis. Under eftermiddagen tog jag med ett gäng yngre barn och fixade lite fruktsallad toppad med hallonsås. Enkelt och gott. Precis som andra tillfällen jag gjort detta tillsammans med barn så verkar jag ha inspireat några till att direkt göra det efter skolan när de kommer hem. Hörde deras planering om stavmixar, beredare eller elvisp samt uppräknande av ”favofrukter”.

I morgon eftermiddag är det dags för Smoothie Friday. Det är då jag dukar upp i korridoren och bjuder alla passerande elever och lärare på  goda mellansmålsdrinkar, såklart färskmixade på plats av mig och några frivilliga hjälpredor:-) .  Visst, jag har skapat denna tjänst helt och hållet själv, men jag är så stolt över min arbetsgivare som precis som mig tror på mitt arbets sätt. Driver mig starkt vidare kan jag säga. Stolt,nöjd och glad ska jag nu avsluta min kväll med lite hallon och honung.

Fina drömmar tillönskar jag er  /Ms. Bubble