Mötte upp ett gäng ungdomar i en gympahall idag.
Anlitad för att köra Zumba/salsa inspirerat pass en timme.
Ett femtiotal tjejer och killar i 19-års ålder hade jag framför mig.
Min dag hade inte börjar så bra innan kan jag tillägga, massa planerade uppdrag jag fick ställa in för att agera backup för flera kollegor som var hemma och sjuka. Förutsättningarna kan göra att inställningen till situationer lätt rubbas. Som idag! Olikt mig att vara negativt inställd men tror det hade med ett stressat och pressat läge att göra.
Det finns inget som är så jobbigt som när man kör inspirationsklasser och de man har framför sig är allt utom motiverade. Har kommit till skolor ibland då eleverna inte i förväg fått veta vad som ska ske. Visst, kan förstå lärarna lite. Dom vill att alla, även de som normalt är ”anti” inte ska få någon möjlighet till att smita.
För mig är det alltid lika tråkigt. När jag gör jobb som dessa vill jag ha motiverade och tränings sugna personer med mig.
Tänk vad ett första intryck kan bli så fel, men så glad jag är att jag kan erkänna att jag hade så fel.
De här tjejerna och killarna gjorde verkligen min dag.
Det är en av de mest roliga träningsklasser jag haft på länge.

20130124-000154.jpg

En tanke på “Förutfattad mening..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *