Blev rätt snabbt anställd på mitt arbete men som provanställd första tiden. Jag kände rätt snabbt att jag helt hamnat rätt, här var det inte fokus på att med ord fint beskriv sin verksamhet och sin profil, nej här arbetar och verkar man därefter också.. Sorgligt att säga, men det fungerar inte alltid så.
Ärligheten hos min chef, rektor på skolan gjorde också det hela så mycket bättre. Han sa rakt ut till mig vid anställningens stund något säkerligen många tänker om mig:

”- Jag köper din energi, men förstår inte hela bilden av dig. Lite förvirrad för det verkar vara rätt mycket med och om dig…
Att anställa dig är en ren chansning och du kommer in som en stormvind. Ge mig några månader till att försök förstå lite bättre.”
Alltså bara det..
Min provanställning tom. mars 2013 avslutades hastigt i torsdags.
Jag är inte längre anställa på prov, jag är anställd på riktigt! Istället för att få vänta till mars fick jag beskedet nu lagom till jul!
Såååå KUL!!
Jag är inte längre någon som bara stormade in och egentligen inte får plats enligt budget, nej  jag är numer någon som tagit plats och är en del av en verksamhet jag känner delaktighet i och en enorm stolthet över!
Jag är en med alla som tillsammans skapar det.
Det har gått fort, ja att presentera hela mig och vad jag står och går för. Helt fantastiskt att man kan hamna så rätt, på en plats där ens präktighet och där mina värderingar är som totalt synkade med arbetets filosfi.
Ingen överdrift, på riktigt halleluja känsla :-). För precis allt stämmer!
Stolt, Nöjd och Super Glad…
Det är nu Ms. Bubble varje dag!

Att en fast anställning benämns med
tillsvidare tjänst..det lärde jag mig av ekonomichefen i går när jag skulle skriv på mitt nya avtal.
Jag frågade lite försynt faktiskt hur många månader det här kontraktet skulle bestå. Tre månader som mina vanliga projekt brukar fortlöpa när jag verkar som ambassadör? Eller ett halvår? HeHe.. Som förskollärare och dans/inspiratör på skolor har jag alltid varit istället för någon och tillfälligt. Ledigheten för andra innebar extra arbete för mig som vikarierande nyutbildad förskollärare som det  då var.
Tänk att man skulle hinna bli 38 år innan man påriktigt får en anställning på en skola.
Det har helt klart varit värt den väntan..
Jag har fått en drömtjänst. Jag får jobba med allt det jag kämpat och förespråkat. Hela jag och alla mina projekt uppskattas.Nästa år,  2013 kommer jag nu också att få jobba som personlig tränare. Förutom att få fortsätta verka som inspiratör för barnen kommer jag också att finnas till hands för mina arbetskamrater..blir nog ett långtidsprojekt det, vi är ju över 70 anställd!
Jag tolkar det som om att min chef nu vet vad jag går och står för.
Jag känner mig hedrad, men också stolt över den satsning han gör. Att också ta till vara på min kunskap inom träning/hälsa för att erbjuda sina anställda att gratis få ta del av visar bara att han är unik i sitt slag!!
Ska bli roligt med ett nytt år.
För mig innebär det helt klart så många nya utvecklingsmöjligheter.
Jag har kämpat, stundtals tittar jag mig själv själv i spegeln och undrar om det är värt det..
Idag vet jag!  Allt jag gjort och gör har någon mening. Jag ser det nu så klart!

20121222-221259.jpg

20121222-221308.jpg

2 kommentarer på “Hårt arbete lönar sig..”

  1. Grattis Annelie!! Vad härligt att se och det gör mig glad att du fått den här tjänsten! Speciellt då du får jobba med något du verkligen brinner för, att du trivs så bra och att du får känna att allt hårt arbete du lagt ned har varit värt det! Nu känner vi knappt varandra, men jag har ju stött på dig lite här och var, av det lilla jag sett av dig så verkar du vara ett härligt yrväder som ändå har fötterna på jorden och som det bara lyser om! På facebook ser jag dig göra allt möjligt och avundas all din energi och allt du är med om – ja, i alla fall det jag kan se på facebook.

    Åååh, ville bara skriva för att tala om för dig att jag verkligen blir glad för din skull och vill önska dig all lycka till! Det lär nog inte behövas, du kommer fixa detta hur bra som helst. Bättre till och med. Men i alla fall, lycka till med allt och att du får fortsätta känna denna härliga känsla!!

    KRAM på dig! 🙂

Kommentarer är stängda.