Halloween helgen var jag bortrest och såklart är man alltid lite om sig och kring sig när det gäller sina barn.
Grabben har full fokus på sin hockey, så även denna helg och så glad att det var gymnastikläger för min femtonåriga dotter i Gävle som gällde. Skönt att ha koll på sina små spöken en storhelg som denna. 🙂
Sms kontakt och lite korta samtal var jag mer än nöjd med.
Dottern klagade på lite ryggont lördag kväll,hade landat lite tokigt men det var inte förrän igår jag förstod hur illa det egentligen var. Bita ihop o h inte bryta ihop verkar vara melodin även för min dotter…inte så bra.
Sent igår kväll fick jag tag i min bäste naprapat Krister,
  Sundsvalls ryggklinik
Änglar dom finns, han är en. Idag efter mitt jobb fick vi tid att komma för behandling.
Snacka om att det behövdes!
Det var väldigt länge Sedan vi träffades. Tänk vad mycket som kan hända och förändras på vägens gång. Denne person,våran Krister är en sann kämpe och hjälte. Inte bara för denna superinsats idag.
Indisk mat blev en toppenfinal på denna kväll.
Ta vara på livet det ska man. Det går inte i repris!

image

image

image