Redan innan jag åkte mot Strömsund visste jag att det var Halloween event under lördag kväll som skulle stå på schemat. Åtminstone för Johans del,arrangör och DJ som han är. Bestämde för mig själv innan avresan att jag skulle gå dit och eftersom det var utklädning som gällde så gjorde jag ett besök i bästa maskeradaffären hemma i Sundsvall.
Kul att chocka både mig själv och min omgivning, byta ut tränings stassen för en kväll.
När omvandlingen skulle ske i går hade jag såklart missat att ta med de nyinköpta trasorna. Packade upp träningsplagg efter träningsplagg, så himla typiskt mig.
Så tråkigt när man hade bestämt sig för att skoja till det och överaska.
Avslöjade mina planer och Johan kom rätt snabbt på en lösning.
Sagt och gjort, inte långt därefter satt jag i köket hos ett par för mig helt nya människor.
Maria o Tommy löste mitt lilla bekymmer. 🙂 Fy vilken skräcködla jag blev.
Satt länge och pratade om precis allt innan förvandlingen påbörjades. Tänk, vissa människor bara stämmer det så bra med. Gillar den känslan massor. Otroligt att dom ville ta emot mig en lördag bara sådär.
Som vanligt är jag inte överdrivet förtjust i att gå iväg på fest. Åtminstone inte fester där den ena personen efter den andra  bytt personlighet av en eller flera anledningar. Behöver inte säga så mycket mer, ni förstår förmodligen vad jag menar….?!
Fast ikväll kunde jag se över det lite,för denna kväll hade personer bytt personlighet på andra sätt med.
Så många otroligt väl utklädda personer på en och samma fest. Inponerande!
Så på sätt och vis ångrar jag inte att jag gick dit,även om den här stunden innan hade räckt tillräckligt och nog för mig även denna kväll:-)

image

image

image

image

image

image