Det stack till på mitt underben igår. Det hände när jag lekte med barnen, kände det lite av och  till under eftermiddagen. Åkte hem snabbt efter jobbet för att byta om. Äntligen skulle det bli träning av med bästa Victoria Tillberg:-)
Då kom jag på att det smärtade i benet igen..
HaHa,undra om det är ett tecken på att man har så fullt upp så man glömmer bort eller om det är för att man har ett så inspirerande jobb att smärta och tråkigheter inte existerar? Jag tror på det sistnämnda.
Var lite fundersam hur passet skulle fungera, det spände och var rätt svällt det här bettet nämligen,men jag kan säga att jag glömde bort den känslan även i denna stund.
Så otroligt rolig och super givande Afroklass denna ”Donna” bjöd på. Snack om att hon sprudlar energi.
Bettet? Ja det har inte kännts någonting  efter gårdsgens energiboostade kväll..
Inte så många andra tråkigheter heller faktist.
Ibland bara behöver man fylla på ordentligt,därför åker jag nu på Sensia och spinner en timme innan jobbet.
På jobbet kommer jag att bjuda på fräsha smoothies igen…
Ja det kommer att bli en toppenfredag:-)

image

image

image