Ingen annan än du själv bestämmer  vad som känns rätt eller fel för just dig själv och det just för att det inte är någon annan än du själv som äger dina egna känslor för olika saker som inträffar och i olika situationer.
Smaka alltid lite extra på känslan,känn efter ordentligt och fråga dig själv:
– Är detta rätt,är detta som just nu inträffar ok eller ej?
Det kan handla om ett förhållande,märkliga mail,sms,osv..osv…
Inställning till sin omvärld påverkar såklart. Är man den typen av människa som in i det längsta vill tro allt gott i första hand om andra så kanske det blir förklaringen till att det finns en längre tollerans. Men tollerans för vem??
Vissa gånger måste man nog tyvärr tvingas se,öppna ögonen och ta ett ansvar. Det är minst lika viktigt att ta ansvar för sig själv som för andra. Att vara fin och stark med sig själv gör så att man kan smitta sin omvärld är min filosofi.
Tveka aldrig att rådfråga någon när du känner minsta fel och obehag..jag har själv varit dålig på det,men man lär sig varje dag.
Jag vet helt klart varför jag vill jobba med mina projekt så innerligt. Stärker både mig själv och andra.
Girlpower söndag den 25 november..
Ja ändrat datum för nu ska jag få  tiden till att göra detta till något riktigt stort och bra!!

image