Uppslag och idéer till olika arr. och event får jag alltid utifrån min egna vardag och situation.
Har en mor och dotter weekend på ”G”
Tycker nämligen tiden tillsammans med barnen alltid är minimal. Fritidsaktiviteter som tar massor med tid,kompisar och dessutom boende växelvis på två ställen är såklart faktorer som hjälper till att stärka denna känsla.
Min dotters vänner tycker att jag ofta får vara med min Ebba,så kanske borde jag vara nöjd?!
Som sagt,är ju inte riktigt det så därför denna mamma/dotter weekend.
Här har jag tänkt att man kan ta med sina väninnor,systra eller att enbart åka med för att skapa nya bekantskaper?! Det enda gemensamma med denna lilla miniresa ska vara att man har en dotter. Ålder spelar ingen roll.
Förena nytta med massor av nöje ska vi göra.
Äta gott,tid för samtal och enkel träning. Mödrar och döttrar,alla tillsammans!

Det var ett tag sedan jag kom på detta,igår blev jag ordentligt påmind att så snart som möjligt verkställa!
Två mammor med sina döttrar var nämligen. på min yoga igår..det gjorde mig starkt påmind igen.
Så mysigt och trevligt att dom gör detta tillsammans!
Så kära ”systrar”..
Håll öron och ögon öppna,snart drar vi på mys och pys resa 🙂

image

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *