Det här med klädsel är ju lite lustigt. För första gången på länge när det gäller mitt arbete ska min outfit vara helt annan än de träningskläder jag annars alltid Jobbat i.
Samtidigt som det är väldigt nytt och roligt så har jag fortfarande stora bekymmer när det är dags att bege sig till jobbet. Momentet klädsel tar rätt lång tid av min morgontid. Har ändå lyckats hitta mig själv i mitt nya jag,förutom idag…åtminstone enligt några elever i åk. fyra. När jag passerade dom på rasten stoppade dom mig och sa:
-Ms. Nordin,du är så annorlunda idag.
Mina byxor och klädsel för dagen var liksom lite ”old fashion” som dom uttrycke det.
Dom tyckte mer om mina klänningar och benvärmare jag brukar ha. Som dom uttryckte det:
– Då blir du mer Ms. Bubble och då tycker vi du är så gullig.
Sååå sött!

I morgon blir det inga bekymmer.
Jag fick helt överaskande två fina klänningar i present av min fina vän på Birstabaren när vi träffades ikväll.
Hon är också mån om att jag ska vara fin på mitt nya jobb:-)
så omtänksamt,blev superglad!

image

En tanke på “Fredagens outfit räddad..”

  1. I have to point out my own thankfulness on your kind-heartedness giving help to the people that basically require assistance while using concept. Your special commitment to finding what it’s all about around became exceedingly useful and also have regularly assisted workers much like me to get to their particular objectives. The actual helpful ideas suggests considerably to me and even additional to be able to my own acquaintances. Thank you; from all of all of us.

Kommentarer är stängda.