Ja i helgen har man fångat varje stund till att ordna och fixa för kommande projet. Det är event och andra mindre och större händelser som helt går in i mitt arbete som inspiratör på skolan.
Äntligen säger jag ännu en gång..
Som jag har kämpat och trott att jag någon gång skulle få till det. Drömmen som nu är min verklighet.

Innan jag åkte från Strömsund idag träffade jag min fina vän och bästa personliga AD. Lånade en av hennes döttrar och flyttade in för en timme i en fotostudio. Supersköna tjejer, Jonna o Malla testade lite ny utrustning och förhoppningsvis blev resultatet lite nya roliga bilder.
Återstår att se,
men det klickades av en hel del iallafall.
Möte angående inspirationsdag
åk. åtta hann jag också med här på förmiddagen innan vi drog hemöver. Nu väntar en personlig träning, egentligen en till men som tråkigt nog bokades av under dagen.Happiness kommer att få sätta punkt för i dag.
Tänk,den stunden på söndagar fyller på med så mycke’ glädje att det räcker och blir över för en vecka..

image

image

image