En hel evighet sedan jag öppnade min personliga mail, nej numer besitter jag inte riktigt samma ”Bubblanförmåga”, dvs. vara lite här och lite där på samma gång 🙂
Såklart både för och nackdelar med det men  för tillfället utan tvekan mest bara  till min fördel.
Så öppnade jag ändå mailen när jag nu kom hem. YES!!  Bekräftat och klart. Så otroligt glad att polisen stöttar mitt arbete för tjejer åk. 6-9 på sporthallen-Sundsvall. Om bra precis en månad är det dags.
Älskar att planera och rodda med och för projekt jag brinner för. Detta är för mig så viktigt! Vuxenskolan som jag under senare tid  skapat diverse samarbeten med kommer också att finnas med,  Sundsvalls kommun måste jag bara få tid att träffa ordentligt igen, men också där ett positivt klartecken i ett första möte.
Min skola, andra friskolor..ja jag är precis där nu. Precis i det skede jag alltid vill vara. Likt en spindel knyta ihop större företag till att gemensamt verka. Tillsammans verka i ett event då titlar, namn och konkurans för stunden inte existerar. Ett tillfälle då fokus på att verka och stärka våra fina barn och ungdomar endast räknas.
Denna gång en heldag för tjejer i yngre tonår:-) .
Nu vill jag börja jobba lite mer med det här på riktigt, en månad går fort, väldigt fort!!

image

2 kommentarer på “Flera, men såklart starkare…”

  1. Går det fortfarande att börja? och isf när är det vilken tid börjar och slutar det och vilken dag är det?

    1. Går alldeles utmärkt! Sporthallen Sundsvall, söndag den 25 november. Anmäl dig och alla kompisar till mig:-)
      /Annelie

Kommentarer är stängda.