Så är det återigen fredagkväll, en härlig sådan trots att barnen är på bortamark. Firar sin farfars 70-års dag med tillhörande nära och kära. Bara att få det här samtalen med de glada tonläget i telefonen räcker för att göra en mammas hjärta både varmt och glatt. Barnens förnöjsamhet är grunden såklart till att själv slappna av och må gott .:-)
Nöjd,glad och mår gott det gör jag numer verkligen mer än mest.
Har inte varit så länge på mitt nya arbete, men tillräckligt för att riktigt känna att jag trivs och mår bra. Visst, lite berg och dalbanekänsla ska jag erkänna att jag stundtals känner, men det är något man generellt får räkna med när man som jag är ny på jobbet antar jag.
Delar förmodligen den känslan med många fler.
Ellerhur?!

Idag har det varit Twinday. Har som inte riktigt hängt med i alla grejer mer än att allt hitills verkligen kännts så nytt,utmanandr och roligt. Så även denna dag.
Igår bestämde jag lite snabbt med en tjej i korridoren att vi skulle bilda tvillingpar, jo i åk. 6 är vi lite i samma size tjejerna och jag..
Min tvilling såg jag inte på hela dagen, men alla barnen kopplade ihop mig med en anna tjej i åk. 5, haha en viss likhet i stil kan jag faktist se att vi hade.
En rolig ”urflippar” dag på min skola, min nya arbetsplats. Positivt överaskad, det blir jag  verkligen varje dag.
Väl hemma tillbringade jag lite tid tillsammans med min lilla extra kompis. En riktig härlig kille jag är glad att få lära känna mer och mer.
I morgon är vi med varandra hela dagen.:-)
Jag ska hämta honom efter min träning, laddar nämligen för ett Afropass med bästa Ms. Tillberg.
det gör jag i riktig fredagsmys anda..
Chips,godis,cola och pizza från bästa Birstabaren.
Sällskap har jag också, behöver inte så mycket mer en kväll som i kväll..
Ja jag njuter i stunden och av allt livet serverar mig just nu. 🙂
Dream on…

image

image

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *