Hänt massor i helgen. Dels skrivit o fixat en hel del, sk. efterarbete från veckans arbetsmässiga totalförändring i mitt liv, men också efter två minst sagt händelserika dagar i Strömsund gällande det mer privata planet.
Supersköna dagar då jobb under  fredag och lördag förmiddag fick stå i fokus. Också den rolig och helt klart annorlunda festival jag ”lurades” med på blev den perfekta mixen för en toppenhelg.

Eftetsom dagens
PT träning inte skulle köras förrän kl.19 ikväll hade jag sådan tur att jag fick lift hem till Sundsvall av två nyvunna supervänner, Jörgen o Anna.
Så långt,så gott..blev tom. en riktigt skön sovmorgon:-)
Kom iväg från Strömsund hyfsat enligt tidtabell, men stök påvägen fanns det inte direkt så mycket tid till.
Fantastisk personal på Sensia. Malin tog emot Yared och tillsammans kopplade dom in hans telefon med bra musiklistor. Stopp vid järnvägsövergång fick nämligen tidsschemat för mig att spricka.
Att bli lämnad hemma för att packa om och hämta egen bil var ju bara att glömma. Tog mitt pick och pack, ja några väskor och dator och mer eller mindre flydde  in på Sensia. Istället för att börja köra 19 så blev det strax innan 19.30
Inte så bra eftersom stället stänger 20.00.
Ett extra tack till Malin. Superpersonal som lät oss köra längre medan hon städade o fixade efter stängning.
Körde ett intensivt och riktigt bra träningspass i dag. En riktig tjurig och  målmedveten ”en” den där Hagos, en riktig kämpe som blir smidigare allt eftersom. Glad att han hade överseende med det ofrivilliga trubblet som uppstod.
Han fick ju både vänta på mig, agera DJ och dessutom skjutsa mig hem efter träningen.
Ja, idag hade man inte många rätt heller..
Fast samtidigt säger jag till mig själv, vad är det egentligen för problem? Mer än ett problem av lyxig variant.
Allt reder sig dessutom oftast eftersom det för det mesta  finns en förklaring..

image

image

image