Bestämde mig redsn förra året när jag återigen var på banan efter sådär 17 års (!) uppehåll, detta kommer jag inte lägga ner igen.
Fast vad hände?
Hamnade i mitt soffhörn igen. Den senaste veckan har varit hopplös, precis som månaderna innan sommaren.
Haft så otroligt dåligt med energi, åtminstone på det sociala planet.
Tänk att det blir så, gång på gång trots att man bestämt så många gånger att soffan har fårt besök påtok för många gånger nu igen. Vet ju redan att skillnaden är stor på alternativen:
att ligga själv i soffan med täcket uppdraget ända till hakan mot att komma iväg på banan för att träffa trevliga och energihöjande personer. 
Som natt och dag förutom de dagar och kvällar man verkligen väljer att tillbringa själv hemma. Dom dagarna finns ju också.

Min energi och mitt humör som vanligtvis är på topp har för ett tag varit lite borta.
Har gått åt till att fixa o trixa för både mig själv och andra. Fungerar ju så länge man känner resultat, ja då återskapas ju den rätta balansen för att må ok igen.
Att hitta rätt i sitt jobb är en grej, att få ordning på det privats är en annan. Om det trubblar på det ena eller det andra eller tom. båda fronterna  samtidigt så blir resultatet  för mig ensam i soffan.
Får heller då ingenting gjort.

Så igår när jag lämnat barnen dit dom skulle och  sedan som vanligt  körde  hemöver   bestämde jag mig för att bryta trenden ”jag och min soffa.”
En gammal barndomsvän fick mig med på Ånäsparken. 🙂
Precis som när jag var sexton kom han och hämtade mig på gården. Tänk vad Tobias har kört runt mig på dessa danser. Ständigt och jämt varje vecka under flera år minst tre gånger/ vecka.
Blev en riktig nostalgitripp  igår.
Tror han kände detsamma.
Hade en av mina roligaste kvällar igår på länge ,länge.
Känner mig nu helladdad för ett möte jag samtidigt är lite pirrig inför.
Tack Tobias numer boende i Umeå, detta gör vi om och det snart. Ingen större skillnad egentligen för mig som ständigt rest på senare tid att åka dit som att resa  till andra av Sveriges hörn.  Det är ju bara att bestämma sig och att förmå sig att  lyfta kroppen från soffan:-)

Nu mot mitt möte. Solen skiner humöret åter på topp, kan det det bli annat än en bra dag idag?
Har bestämt mig för att alltid ge vetktygen till mig själv för att skapa just den här måbrakänslan de dagar jag koivet upp för mig själv på morgonen . Nu och alla dagar framöver.

image

image

image

En tanke på “Styrdans..”

  1. skaparglädje och Respekt
    Daniel Nordin som har gjort en bok om den heter skaparglädje och Respekt och jag berättar glädje och respekt förändrade attityder även berättar också Happiness Ambassadör och skapande happiness även Happiness Grundaren och mitt jobb är att lära ut alla men jag har en som ska lära ut i hela samhälle den heter Happiness arbetar för respekt därför att alla ska lära ut i alla samhälle att ge budskap till samhälle att visa att alla kan tala om Glädje och respekt och jag ger inte upp att alla ska lära ut i hela samhälle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *