Oj vilken dag.
Massor som ligger i luften nu. Privat som på jobbfronten.
Denna vecka sätts en hel del har jag ju bestämt. Konstigt att jag inte varit mer bestämd tidigare, för  strategin verkar ju fungera. Bara tisdag och redan klarhet i massor. Varför har jag inte bestämt så här med bedtämdhet tidigare kan man ju fråga sig?! 😉
Denna effektiva arbetsdag avslutade på fina restaurang Invito.
Supersällskap hade jag. Vi har så länge tänkt att vi ska ha en myskväll tillsammans men alltid något som förhindrat. Så i kväll äntligen blev det av. Glad att vi tog oss iväg. Nyvunnen vän för mig, men känns som om vi känt varandra väldigt länge. Härligt när det bara stämmer sådär..kommer också på mig själv hur jag bara njuter av att befinna mig på hemmamark. Första sommaren på länge faktist.
Det går aldrig att ta igen tidigare tid, men det går defenetivt att göra något av framtidens tid:-)

image

image