Har för en tid sedan bestämt mig en gång för alla. Jag ska aldrig någonsin träna med personer som inte vill, tänker inte ens testa att övertala. Suger alldeles för mycke’ både kraft och energi. Egoistiskt? Både ja och nej kan man kanske tycka.
Så idag hände det, trots att jag då påriktigt bestämt detta för mig själv.
Tvingade med en stackare ett varv runt spåret bakom EON-arena (Timrå), min favorit tränings skog.
Kom på mig själv när vi var nära bilen efter ett varv helt i tystnad, jag var märkbart irriterad. Alltså sa till mig själv att det var den tråkigaste promenaden på länge! ALDRIG mer var tankegångarna.
Försöken till att göra turen lite rolig från början stannade av efter några meter. 🙂
Under vidare tystnad tog vi oss hemåt.
Det var väl inte förrän då jag började reflektera över att mitt tänk och handlande faktist var både egoistiskt och fånigt.
En timme senare hade denne ”handyman” fixat den trasiga toaletten som jag låtit varit avstängd. Alltså han menade på fullaste allvar att han tyckte det var roligt att fixa till den, roligare än promenader.
En hel timme satt han där på toagolvet. Inget suckande, inte helt tyst som på promenaden.
Tur vi alla är olika. Ja det hjälper ju verkligen mig denna gång.
Jag ska aldrig tvinga honom på promenader när han inte vill för jag skulle vägra gräva i toaletten om någon skulle säga till mig att göra det.
En promenad på egen hand lite senare i min skog och middag hos mor och far återställde balansen och ordningen IGEN.
Somnar nu garanterat gott. 🙂

image

image

image

image

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *