När man minst anar det så händer det oftast. Igår blev det klart, finns nu på Drakfestivalens hemsida. Jag showar o dansar med alla barnen vid två tillfällen söndag den 12:e augusti. Ser jag framemot massor. Äntligen ett roligt uppdrag på hemmaplan.
🙂
Jag trivs verkligen med mitt arbete i skolan, det ger såklart den här fasta trygga inkomsten som gör att jag också kan pyssla vidare med mina idiella uppdrag som jag aldrig kommer att ge upp,
men det som händer när jag hamnar där i skolan är att massor av andra saker får vänta. Kan ju inte åka på möten som jag vill, inte ta på mig PT uppdrag hur som helst, så det är lite både och. Det stoppar mig en del på gott och ont.
Så hade jag verkligen ett super möte i går efter jobbet! Fick ett infall förra veckan och kontaktade en person som följt mig och mitt arbete med Happiness/Framtidsgalan på avstånd genom åren. En person som lite då och då spontant  hört av sig och frågat om han kan vara till någon hjälp.  Konstigt att jag inte fångat upp honom tidigare, för mötet igår fick mig att inse, här har jag ju pusselbiten jag helt klart har saknat sändigt och jämt. Pusselbiten som kommer att hjälpa mig att orka fortsätta att dra mina projekt vidare.
Spännande fortsättning följer inom  kort
jag fick en ordentlig nytänning.
Nu mot härligt arbete på fritids!

image