Visst, jag vill gärna ha koll på läget, lite planering när det gäller framtida planer och framförallt när det gäller det privata. Vill alltså ha  ordentlig koll  men det viktigste av allt fullfölja och genomföra. Blir likt  ett barn annars. Både ledsen och besviken om planeringen spricker även om det finns en godtagbar förklaring. Händer ju även att jag ibland är orsaken till ändrade planer….hmm, ja jag vet, väldigt egoistisk och barnslig i mitt beteende där många gånger. Jobbar på det ;-).
Lika viktigt som det är med planering i livet tycker jag det är med spontana inslag i vardagen. Ensam men helst i sällskap med någon likasinnad.
Nu om några timmar är det dags för bröllop i Strömsund men på vägen dit hamnade vi ett dygn i Örnsköldsvik. Helt spontant och för mig helt nya människor att möta.
Vi passade på att fira en åttaåring.
Erkänner villigt att det oftast är de här spontana händelserna och inslagen i mitt liv som sätter guldkant på min vardag allra bäst.
Kanske för att man inte  hinnetänka så mycket, det bara händer och sker helt förutsättningslöst:-)
Bea och Ove med fina barn, nya personer i mitt liv som jag absolut vill träffa så fort det är möjligt igen..vi får väl PLANERA in något 🙂