Hade en sådan otroligt tur med vädret när jag körde min barngrej på Dunder i dag. Rätt många barn på plats i en salig blamdning av åldrar. Alltid den största utmaningen att lösa, men brukar för det mesta ordna dig rätt direkt när man drar igång. 🙂
Lite problem att min röst var paj men löste det också genom att efterlysa den..en pojke ”erkände” rätt snabbt att det var han som hade lånat den. Så underbart med dessa spontana små liv, älskar verkligen att få ”jobbleka” på detta vis.
Eftersom jag inte härstammar från Strömsund har jag ju heller inte så många jag känner ordentligt på plats, inte så mycket så man kan fråga om dom en lördag klockan 12 vill stå i kiosk och vara  glassgumma, och hur mycket jag än känner mig som en Bubbla som trivs med att vara lite här och lite där så är det ju fysiskt omöjligt att vara på två ställen samtidigt.
Var helt inställd på att stänga kiosken en timme, men så kom en nyvunnen vän till min räddning. Anna-Lena och med sig hade hon Carro…ingen dålig uppbackning i glasstugan idag minsann.
Superfina dessutom.
Tusen gånger tack. 🙂
Hela dagen har det sedan regnat, men nu lagom till Di Leva ska spela är det påväg att bli finväder igen.
Hade i och för sig inte räknat med annat när det gäller den sköna liraren, han har ju direktkontakt med Cosmos han..

image

image

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *