Så är det dags igen. Dags att kliva upp till en ny underbar dag. Vädret är återigen glassvänligt. Der riktigt framemot att komma till Dunderområdet vid hembygdsgården i Strömsund för att pyssla, ställa ordning och förvandla mig ännu en dag till glass/dricka/ kaffe Gumma. 🙂
Fasen det är ju riktigt kul ju och otroligt avkopplande. Det är pyssel som detta som bryter av mina andra vardags sysslor.
Att jag dessutom är uppbackad av superduktiga och proffsiga personer jag på senare tid lärt känna gör väl att jag känner ännumer för det jag tar mig an  så här rätt hastigt och spontant. Glassgumma, ja det var ju mindre än en vecka sedan jag kom på att bli det. Ska  ha ett barnarr. här på Dunderfestivalen i morgon lördag. När jag liks är i Strömsund tänkte jag som sagt att jag kan hitta en passande  kombisyssla. Sagt och gjort. Några samtal senare med GB och ett möte med bästa  Dundergeneralerna Jerker o Roger så var det klart. Klart och klart, lite pyssel blev det på vägen. Visade sig att glassleverans var inbokad Strömsund tisdag förmiddag.  Hur mycket  jag än önskat att kunna finnas på plats och ta emot så blev det praktiskt omöjligt. Hemma i Sundsvall och var fritidsfröken jag.
Det är här de här otroligt hjälpsamma och
”nemas problemas” med någonting människorna kommer in i bilden.
Glassbox,glass o tillbehör tog Jerker emot. Då ska inte förglömmas att han var i fullfärd att rodda med sitt eget. Som huvudansvarig eventarrangör så har jag hyfsat koll på vad det innebär dagar innan allt ska ske. 🙂
När jag tillslut var på plats i Strömsund, sen onsdagkväll var det nästan bara att ställa in skorna. Roger, Jerker o finaste Johan hade både städat ut gammalt ur kiosken, dragit el och börjat flyttat in minä grejer.
Lyxigt värre! Visst, en hel del fixarjobb var det för mig under gårdagen för att färdigställa, men bara roligt sådant.
På med sommarkläderna, dundra iväg mot Dunder..
Det blir en glassig och fin dag idag!

image

image

image

image

En tanke på “Uppbackad av proffs…”

Kommentarer är stängda.