Tycker att jag är hyfsat bra numer att ta vara på nuet och att närvara just i stunden. Ta dagen för just vad den är…men för den skull betyder det inte att jag ändå stundtals  lite mer skulle vilja ha koll på vad framtiden har att ge, många frågor i luften gällande massor som rör livet i både stort och smått. Frågetecken jag återigen skulle vilja räta till utropstecken och kanske just för att det är rätt stora förändringar som ligger i luften, massor med roliga jobb på gång som jag ger max en vecka till för att få någon mer struktur kring för att bara ta ett exempel. Längre varken kan eller vill jag vänta.
På vägen löser jag ju det med diverse jobb som ”fröken’ på olika skolor och idag testade jag åter på jobbet som fröken på dagis, eller som det numer heter, förskola.
Verkligen tillbaka på riktigt där jag började i arbetslivet för en herrans massa år sedan.
Ska medge att det var lite pirrigt att återigen träffa både helt ny personal och barngrupp, blir ju som omedvetet överöst och fullproppad med   intryck och dessutom i en för mig helt ny liten stad 20 mil hemifrån.
En förskola i Strömsund. Så glad för den här dagen, hoppas jag får komma tillbaka fler dagar..

image