Har genom åren som gått haft en hel del otroligt roliga och utvecklande uppdrag. Många jobb i projektform. Jag kan verkligen inte släppa tanken på ett speciellt uppdrag jag hade för bra precis ett år sedan.
Fanns med i ett matprojekt, eller kanske mer rätt att säga, jag  ingick i ett  arbete för att lyfta fram mer lokalproducenter, få människor att uppmärksamma vad som finns att tillgå precis i vår närhet. Mitt arbete gick enkelt beskrivet ut på att åka runt bland gårdarna, lyfta fram vad som här produceras och via facebook och mitt bloggande uppmärksamma och sprida något som kallas Västernorrlandsgården.
Gediget och fint, ett projekt  jag var mäkta stolt att få verka för.
I morgon har jag ett möte angående en liknande tanke. Har aldrig riktigt släppt det där arbetet och under ett år har jag omedvetet utvecklat den ambassadörrollen lite till. Hoppas dom  hakar på mitt tänk…
Startar min dag på Lagga fritids, gör ett breake för det här speciella mötet klockan tio  och sedan tillbaka till fritids för att stänga..
Bäst att sovs nu så jag är på topp i morgon..

image

image

image

image