Vaknade innan klockan ringde idag trots ledig dag. Är ju som inprogramerad på skoljobb numer, blivit några olika klasser som jag på senare tid vickat runt i. Så roligt men är otroligt trött. Inte pga. arbetet i sig, nej trivs väldigt bra i frökenrollen gör jag och det känns som om jag kommer överens med de flesta oavsett ålder. Tröttheten handlar nog mer om alla dessa nya möten med olika elever. Känns som om jag känner väldigt många barn och ungdomar i Timrå numer. 🙂 Nästa vecka blir det  ytterligare en ny skola  och torsdag /fredag har jag ett friskvårdsprojekt på ännu en till ny för mig under förmiddagarna. Ja nya möten skapar såklart massor med intryck. Förmodligen det som ger den här trötthetskänslan som i morse.
Klockan ringde strax efter jag vaknade. Så skönt att få  stänga av och bara somna om. Vaknade 11.  Sen frukost, väldigt sen lunch. Allt väldigt sent och segt idag. På schemats fasta punkt fanns PT-träning i kalendern. Den sköna dagen alltså bara fortsatte. Dagens personliga träning var en timme yoga/stretch. Visst, jobbigt på sitt sätt fysiskt, men gudomligt mentalt och precis vad jag en dag som i dag behövde..Att denne kille som jag nu tränar med för tredje veckan är så otroligt fokuserad och målinriktad gör inte direkt detta så mycket jobbigare. Kommer att bli intressant att följa denna utveckling, ett tillfälle varje vecka är nu bokat. Fortsättningen på dagen blev lite klackarna i taket stämning. Dansrep inför lördag med några Happinessgrabbar. Softat och sett på film med sonen och trevligt sällskap. Fint avslut på en härlig halvledig dag.
Dessutom har jag fått ett mail som det blir fortsättning på efter helgen. Känns spännande iallafall, vem vet vad som väntar i framtiden..
Fina drömmar önskar jag er alla just här och just nu 🙂

image

image

image