Lite pinsamt, men det är ett par dagar jag verkligen kämpat med att få in backen på bilen. Eftersom jag inte lyckats så bra har jag löst det med bakåtrullning vid friväxling och sluttande underlag såklart. Idag fungerade det mindre bra. Stod nämligen parkerad på helt plan yta. Var tvungen att fråga om hjälp! Alltså helt sjukt galet, men på växelspakskulan där  de här ”förtryckta” siffrorna upp till fem och bokstaven R för just backläge finns, satt upp och ner på denna växelspak. Har inte alls tänkt på det. Ett R oavsett på sniskan eller ej, men att dess placering är rätt är såklart avgörande för att få till det så att säga i slutet när man sitter där och förgäves försöker kämpa in ett icke fungerande backläge. Ett typiskt läge att använda uttrycket, ”Våld löser inte         något”  🙂 .

Var alltså tvungen att be om hjälp, Såklart han såg problemet direkt, vred till växelkulan ett halvt varv så var det klart och fungerade på ett par sekunder. Suck, ibland blir man ju bra trött på sig själv. Rätt ofta faktist 😉

image

image

2 kommentarer på “Inte lätt när det är svårt!”

 1. Happiness Ambassadör
  Daniel Nordin

  att ge respekt till alla lika värde som är glädje tillsammans och vi är unika som
  Ambassadör och Grundtanken är att man ska känna att man duger och är bra
  precis som den man är samt att alla människor har lika mycket värde detta budskap tycker jag är extra viktigt med tanke på hur det ser ut i dag det är mycket som förväntas av oss och det är en massa man ska leva upp till som
  ambassadör för happiness finns jag med på många olika sätt så som konferencier ambassadör och kompis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *