Homemakeover, Arga Snickaren, Ernst,Äntligen hemma..ja men ett tag tänkte jag för mig själv, har nog alla TV-hemma fixar profiler här i endast två personer plus dottern också förstås! Så otroligt mycket som hänt i mitt hem under en helg  har aldrig varit i närheten att ha inträffat under de senaste fem åren. Tro inte att jag inte velat, för det har jag,  men så otroligt trisst att vara själv jämt och ta tag i saker. Normalt älskar jag att verka själv  i mina jobb och så, men INTE när det gäller mitt hem. Så tack fina Johan Norrman och Cissi Johansson för super hjälp. Så otroligt duktiga  är ni. Vet att ni vet vad det betyder massor för mig med tanke på allt. Vet också att fortsättning följer och det är jag supertacksam för. Själv  var jag inte överaktiv i själva renoveringsjobbet ska jag erkänna, inte om man jämför med de andra iallafall,  fast passade upp och såg till att det blev mat o fikapauser det var jag bäst på hela helgen. Största njutaren av alla var jag nog också.  Detta symboliserar massor för mig ska ni veta. ÄNTLIGEN!