Så är det dags. Slutarbete på riktigt dagen till ära.
Tyvärr är inte mina glasögon med, men försöker så gott jag kan ställa skärpan och se så klart det bara går med mina två blå.
Glad att Pierre på Sundsvallsnyheterna lyckades övertala mig till att skjuta utgivningsdagen för HappyNews.
I stunden var jag inte helt nöjd. Minns när jag satt där på kontoret mer död än levande efter ett flertal sömnlösa nätter av diverse faktist mycket tråkiga incidenter som jag så här i efterhand haft tid att reflektera och fundera över, hmm, men det hör på sätt och vis inte hit trots att det påverkade hela mig och min sinnes stämning ordentligt vill jag lova .

Tillbaka till kontotore.  Satt mitt emot Pierre minns jag och förmedlade liknande en robot   att jag nu  helt och hållet var  klar med mina delar. Det tyckte jag den dagen  för att vara mer  exakt   1,5 vecka sedan. Det jag missade i stunden och det jag faktist efter denna gång inser  att jag ofta missar är den här känslan  av lite lugn och ro, tiden till  att låta ett större arbete/ projekt sjunka in. Boken håller i och för sig också på att bli ett sådant arbete,  men för det mesta ska jag erkänna att jag är rätt snabb på att växla vidare. Hinner bara smaka.                                      Inte smälta och sedan  njuta.
Johanna, tjejen som designar o sätter ihop tidningen (AD)  tyckte också det var en god ide´ att skjuta själva premiär numret, göra det till något riktigt extra, unikt och bra. Så sagt och gjort.

Där är vi alltså idag… och vet ni mina  vänner, jag tycker verkligen att det är något extra och bra. Kanske för att jag just haft den här tiden när möjligheten till förändringen verkligen funnits. Att ha gjort sitt allra bästa  är en känsla av  både tillfredställelse och välbehag märker jag. För mig är det självklart viktigt att nå ut med budskap på rätt sätt, givetvis vill jag att budskapet  ska tolkas och tas emot så som jag i grunden tänkt, men i detta läge blir det lite sekundärt.  För känslan att känna sig nöjd och glad, lite stolt för vad man ändå lyckats åstakommit är den starkaste känsklan och tar mest plats i mitt  sinne just nu.

Läser o ändrar, fixar o trixar med detaljer så som jag aldrig någonsin hunnit med om jag inte haft de här bonusdagarna. Så all respekt till dig Pierre, det är få som lyckas stoppa mig när jag bestämt mig. Johanna är den personen, men så har jag alltid kallat henne det kloka undantaget från den normala regeln 🙂 . Visst handlar säkerligen massor om mig och mitt sätt att vara, men faktist är det väldigt få personer som försökt stoppa mig med sådann pondus och säkerhet som Pierre nu visat fram. Imponerande 😉 .
Annonsörer har jag i och med  denna bonustid  personligen också  hunnit med, hoppas jag inte missat någon på vägen. Dagen i dag finns isåfall chansen. Möjligheten och chansen till att få vara med i vårat premiär nummer av Happy News.

GIF Sundsvall har hemmapremiär i allsvenskan  nästa lördag . Vad kan passa bättre som ”måbra boost” för både laget o folket än lite gott och glatt?
Fredagen den 30 mars, dagen innan kommer alltså tidningen med enbart upplyftande, pigga och glada reflektioner och   repotage 🙂
Missa inte Sundsvallsnyheterna nästa vecka, för äntligen ska ni också få möjligheten till att lära känna mina fantastiska vänner i Happiness lite bättre. Happy News smyger sig in  som bilaga i
ca. 70.000 exemplar.
Kärlek och glädje till världen.
Kan inte hjälpa det, men längtar redan.

image

image

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *