Tryckte visst på knappen hela dagen.  Den med största bokstäver PAUS på.
Ofrivilligt i början,  omständigheter runt omkring spelade ordentligt in, men så här senare på kvällen bara bestämde jag mig. Orkade helt enkelt inte tagga till igen, precis som många andra i min närhet  bestämde jag mig också för att strunta i saker och ting, lägga allt åt sidan för en stund. Så skönt och ett så rätt beslut i stunden faktist. Trots att det egentligen är hur mycket som helst som verkligen väntar på att sättas på print och plats. Enda nackdelen med att verka i känsloprojekt är just att vid tlillfällen då man  känner obalans så ställer det till det ordentligt för mig. Jag både vill och önskar men förmår mig inte på något sätt att leverera.
Bortsett från jobb har jag haft världens härligaste dag . Träffat nya människor som jag både fiskat, grillat och åkt skoter tillsammans med. Det är ju trots allt sportlovets sista dag. Skön eftermiddag och videokväll får nu lov att bli uppladdning för morgondagens nu ännumer intensiva slutspurt för tidningsproduktion. Börjar dra ihop sig ordentligt nu.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *