Kan känna att när jobb, saker och ting bara rullar på och avlöser varandra, måste man verkligen anstränga sig för att stanna upp och andas emellan. Jag är sån’  ska jag väl erkänna, en person som får tvinga mig till en viss paus innan nästa projekt tar fart.
Idag är en sådan dag. En dag då jag verkligen bestämt mig för att njuta av ett nästintill slutfört och  härligt arbete.  Happy Newstidningen är snart på riktigt  och verklighet.
Njuter i fulla drag efter intensivt arbete med bästa Johanna. Så stolt och så glad varje sekund jag får vara i hennes närvaro. Snacka om helblodsproffs. Så skönt att hittat en så rätt strategi tillsammans. Jag ställer frågorna , kopplar på högtalare, Johanna antecknar och får ihop allt till något som jag vet redan här och nu påriktigt bra. Ja hon AD och jag HD hihi,  superkombi  nr: one..
Fortsättning följer i morgon och vidare, men nu paus och njuter tillfälligt i stunden.
Lördag kväll- Härlig kväll!

image