Har inte riktigt smält så bra det kommer att bli. Tänk vad väldigt bra det är att vara just bra på olika saker. För mig är det inte direkt så märkvärdigt och svårt att styra upp målinsiktade träningsprogram, heller inte jätte avancerat att pyssla om personen i fråga någon gång per vecka. Att  författa en bok är däremot ingenting jag  ens skulle drömma om att överhuvudtaget försöka mig på. Att ha en strategi och en färdig ide’ är en sak, men att på egen hand genomföra och slutföra en helt annan. Så glad att man då plötsligt dyker på den här personen som ser möjligheten i att göra just det där jobbiga momentet i ens drömprojekt man inte mäktar med, som precis som mig i mitt specialområde inte direkt ser något hinder utan enbart enkelhet och möjlighet. Stolt och glad att jag hittat min alldeles egna författare till min bok. Förhoppningsvis färdig att släppas till hösten. Dröm blir till verklighet, jobbar på riktigt  för att det ska  blir så. Självklart kommer

image

min ”författarMia” att vara så pass stark och i god form att de  hemliga målen med våra regelbundna träningsträffar på och utanför gymmet kommer att leda dit.
It’ s a deal !

image