Har fått massor med energi känner jag från familje eventet på EON igår.så många  pigga och glada barn som invigde sportlovets första kväll.
Inte fullt så många föräldrar på isen som jag hoppades o trodde på, men dom var där och kikade på sina barn. Satt där runt om på läktaren o diggade till toppenmusik som spelades live. Inte direkt live kanske men med en livs levande jätteduktig DJ  på plats.  Johan Norrman som också blivit Happiness alledeles egna
personliga ljud och ljus kille:-) .
Hoppas nu alla familjer som tog sig till hallen i går kommer tillbaka snart och hejar på våra Timrå IK killar. Är det samma härliga energi som det var i hallen igår så får dom garanterat fullt med positiv energi från läktaren. Håller alla tummar och tår.
Röd och vit, hockeydynamit.

image

image

image

image