Snart hemma från härligt Happy News äventyr IGEN!
Denna gång Riga och med bästa Happinessvännerna Håkan o Anders. Så mycket vi hunnit med, svårt att ta till sig alla härliga upplevelser och klockrena repliker som bara avlöst varandra. Mötet med hockykillen Fredrik Warg blev nog det starkaste minnet. Precis som Anders uttryckte det, vilken otroligt fin och snäll person. Sympatisk jordnära och otroligt lättsam är bara några beskrivande ord om denna lirare. Att han fixade så att gänget och jag tillsammans med Cissi fick avsluta våran sista kväll i Riga som publik på proffs- match, gjorde våran resa till något alldeles extra. Jag kommer nog ALDRIG  glömma stunden när nationalsången drog i gång. Hade ju den stora äran att få stå mellan mina fina Happiness vänner. Upplurad på läktaren var jag minst sagt, alltså det tog mig nästan en vers och hel refräng till att förstå

image

att gänget inte kunde sången på riktigt, fast dom sjöng den ju helt klockrent! HaHa lika högt o andaktligt som alla andra runt omkring. Mina vänner. Så härliga vänner, ni är bara mer än bäst 🙂

En tanke på “Intryck i massor..”

Kommentarer är stängda.