Jaha,så har jag precis bokat taxi för tidig morgontur. Dags  för tågresa IGEN. Var med en viss gruvsamhet jag ringde. Tänkte att jag kanske hade en liten svart prick vid mitt namn med tanke på mitt senaste taxiäventyr för inte allt för länge sedan..
Ett härligt helgäventyr i Riga väntar. Dags för Happy Trips, ytterligare repotage till kommande tidning.
Har fint sällskap med bästa grabbarna Håkan o Anders från Happiness och tack och lov min räddande Ängel Cissi.
Mitt tänkta resesällskap  och  bästa roddare/ fixare bestämde sig för några dagar sedan att inte hänga med, såklart finns det själ till det beslutet.  Några dagar till tog det mig  (och då efter egen- pepp)  att övertyga mig att det går bra att åka med grabbarna själv. Det höll som tur är bara  några dagar att tänka så, sedan fick jag lite småpanik. Alltså det är ju ett rätt stort ansvar att dra iväg såhär och dessutom med personer som aldrig eller sällan rest utomlands. Till och med jag började tvivla. Denna  resa jag mer än mest hade sett framemot kändes helt plötsligt inte alls så Happy längre.

Så bara infann hon sig. Den räddande Ängeln. I går(!) blev det klart. Cissi, älskar din spontanitet. Tack för att du hänger med. Visst det kostar  två semesterdagar och avbokning av befintlig person och nybokning av  annan kostar trehundra kronor mer  än grundbokningen på samtliga  fyra personer. Hänger ni med?
Nej det gör faktist inte jag heller!
Vissa saker fattar man inte men det är  bara att tagga om igen, känns iallafall hur kul som helst och väldigt tryggt att få med ett par ögon till.
Håkan o Anders tycker jättebra om denna spontana inhoppande(flygande) ängel, så det blir toppen.

För övrigt har jag lyckats både själv boka hotell via internet och via ”dumburken”  förberett massor med saker vi ska göra  i denna ”lilla” stad. Vill man så kan man, så är det fast ibland är man ärligt trött.
Bara tanken på att för några timmar sedan åt jag en semla  ute på en rastplats  i Strömsund till att mycket snart vara på Rigaäventyr kan faktist göra en lite matt..kommer nog njuta av SPA behandlingarna ordentligt-

Gör nog en trött och trasig Bubbla hel igen 🙂

image

En tanke på “På resande fot”

Kommentarer är stängda.