Ja så är det dags för hemfärd.
Som vanligt när det gäller Happiness on  Tour uppdrag händer det massor med saker, hur mycket med intryck som helst. Normalt är vi ju en rätt stor skara  glada vänner som träffas varje vecka. Nu 21 personer om jag ska vara exakt. Såklart är det omöjligt att på 75 minuters träningstid hinna med alla enskilt, nej där blir det mer  Happiness känslan vi som grupp, alla tillsammans 🙂

Eftersom jag är den där typen av person som förespråkar det lite mer personliga i möten med människor så känns det ju toppen att sådär emellanåt låna med mig några av mina underbara kompisar på tumanhand.
Nu har jag och våran nya stjärna i Happiness Josephine varit på uppdrag.
På agendan stod bla. reportage med Jordemorkeramik i Strömsund.

HappyNews tar form varje dag nu.
Vi har haft ett intensivt men så himla roligt dygn.
Nu känner vi varandra dessutom mycket, mycket bättre.
Helt klart en nyvunnen fin vän har jag fått..
Glädje till omvärden, är ni redo?

image

2 kommentarer på “Intensivt o händelserikt…”

  1. Sorry, men herre gud vilken jäkla skitbild du tog på mig. Dubbelhakan och conehead. Kan det bli bättre? Jag liksom bara gillar den.
    Nä, den gillas inte, men den får duga

Kommentarer är stängda.