Måste med bestämdhet lära mig denna telefon på riktigt. Lyckas ju aldrig sätta fotot rätt som jag tänker.  Ska verkligen ta tag i det och påriktigt lära mig det i morgon! Här är hon iallafall.
TokKloka Mia Berg, min nyvunna kamrat.

image

5 kommentarer på “Också Tokkloka tjejen…”

  1. Tack för tipset…ska göra det!! Kanske får träffa dig o du lära mig du! Trevlig helg /Bubblan

 1. Tjena. Nu har jag hittat en låt som jag tycker passar för hur det känns mellan dig och mig nu.

  Från början, då tyckte jag liksom bara… Vad är det här för människa? Henne lär jag nog ha svårt att komma nära. Hon verkar vara sådär tyst och tillbakadragen. Ingen som lär imponera på mig. Jag kanske inte alls tycker bra om henne. Vi kanske inte alls kommer överens, och jag kanske inte tillför något till gruppen. Många tankar i huvudet.

  Efter första gången jag klev in på Helex, satt jag spänd av förväntan. Du var något sen, efter att ha kommit med tåget. Jag kände ingen, visste inte vem någon var mer än några stycken. Jag tänkte, vad ger jag mig in på? Det här kommer jag inte klara, bland annat med min scenskräck.

  Du var lugn som en filbunke och tog väl hand om mig. Du blev som min högra hand. Jag kände mig väl omhändertagen. Du var den knuff i rätt riktning jag behövde för att våga och ta för mig. Bara det att våga gå upp och dansa med i låtar, det hade aldrig gått utan din hjälp. Din osynliga hand, den fanns där och hjälpte mig upp. Jag brukar annars bara dans i mitt eget rum, lite sådär på låssas.

  Med dig kändes det rätt från start. Bara det att vi kommer ha massor av roliga saker att göra tillsammans, det får mig att må bra. Du strör så mycket glädje och possitivitet över din omgivning.

  Bara det att du ska ”Välkommen till Happiness min vän”. Min vän, de orden har jag tagit med mig. De orden lever jag på ännu.

  Att det finns så mycket possitivit i människor, fast de inte behöver… Det visste jag ju, men inte att det kunde finnas så mycket glädje och värme i dig. Det har jag haft svårt att tro. Jag har alltid trott att du varit en sådan som är en människa på scenen och en helt annan människa privat. Jag har fått den fördelen att få prova på båda delarna och det jag set, det går hem hos mig.

  Därför är jag så glad att jag har hittat en låt som jag tycker passar in och beskriver hur jag känner för dig. Inte mer än som vän i alla fall, hoppas du inte tror annat.

  Alla fall, jag blev bara eld och lågor över att du och jag + du vet vem (nämner inga namn), ska ut och resa med Titanix båten. Jag blev så glad att jag sms:ade efter att du ringde inatt och nu vet folk vilken jäkligt underbar människa du är ♥ Att du inte ser ner på den lilla människan,, utan att du finns där för att hjälpa och stötta de människor i samhället som behöver det som mest. Nämligen vi med handikapp/funktionsnedsättning!

  Bara det att du bjuder mig på saker och gör saker enbart för min egen skull och ser till det jag klarar av och kan. Du ser till och med mina bra sidor, det är inte många som gör det. Inte fullt ut i alla fall. Du ser vad jag kan, eller det vet du ju inte. Du vet bara det som jag har berättar och det du ser i samband med min blogg.

  Det ska bli hur kul som helst nu på onsdag. Det är ju så att du hade kunnat välja vem som helst, men du valde just mig. Jag är så glad att jag fått chansen att följa med dig på detta uppdrag. Du tyckte som jag fattade, att det är min tur nu. Min tur att lära känna dig och du får lära känna mig. Jag ska vända upp och ned på mig själv, du ska få veta sanningen bakom kvinnan, myten och legenden Josephine. Jag kan gå in på djupet och avslöja mina innersta hemligheter. Fast… Det mörkaste mörka, det avslöjar jag inte för någon.

  Vi kommer att ha så himla kul. Jag ser fram emot allt. Det där samtalet igår kväll, det var samtalet som förändrade allt.

  Visst ja, här kommer låten som jag tillägnar dig och mig. En låt om våran vänskap… Jag tror att den bara kan bli starkare i och med denna låten.
  http://www.youtube.com/watch?v=a6HFB35vPbs

  Tack för att du bjuder på mig Zumban eller vad det nu heter på måndag. Tusen tack.

  Många varma kramar Jossan

  1. Men åååå…har läst detta en gång nu, måste läsa om och om igen. Vilken värme, vilken fin människa du är min nyfunna vän!
   Du, jag är så glad att du är en i gänget nu Jossan,vi kommer att göra mycke´skoj i hop!
   Väldigt roligt blir det på onsdag, vårat Stömsundsäventyr på Jordemorskeramik..
   Johanna ser framemot att träffa dig också! Kram, ses i morgon…ska nu lyssna på låten i lugn och ro!

Kommentarer är stängda.