Väldigt tidig morgon. Mer än massor i mitt huvud att sortera. Det var ju just därför jag tillslut bestämde mig en gång för alla, nu ska det bli lite ordning o reda! Risken att mitt hjärnkontor annars kraschar är väldigt hög. Sagt o gjort, jag började föra över allt jag samlat på i mitt lilla huvud till kalendern i mobilen. Precis färdig med mitt verk, hann njuta några timmar helt klart nöjd för dagen så hände det…hela telefonen havererade! Det är nog som Brittan i mitt Happinessgäng säger ändå, jag har på tok för mycket i mitt huvud, kraschade förmodligen en hel mobiltelefon efter alla ”att göra” inlägg, såklart i kombi med några obekväma landningar i backen också…
Nu ska jag bara ägna den här påtok förtidiga morgonen till att sortera in allt tillbaka i mitt huvud, lång frukost med Ebba innan skolan, sedan så är jag nogpå banan igen. Lång och härlig onsdag till er alla 🙂

En tanke på “Ordning och reda”

  1. Hej o förlåt! Din ketmonmar hade drunknat i massa spam erbjudanden… söndags dansen är mellan 15.00 – 18.00. Nästa tillfälle blir 27/11 och 26/12. Vi fixar kaffe/te så tar man med eget fikabröd eller vad man nu vill ha, en liten paus gör vi i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *