Kan inte ta på det, är en känsla som bara är och infinner sig så fort jag kör mina klasser. Jag formligen älskar det. Vilken otrolig tur jag har som får den stora äran att dela med mig och smitta alla som vill med det jag brinner för mest av allt…rörelseglädje, till musik för allas tycke o smak! Ja för de som  frivilligt väljer att komma och dela 90 minuter tillsammans med mig iallafall. I förrgår var det i Hallen, nu ikväll på Hälsohuset i Timrå..vilket ”flow”,  vilken energiboost!  Säger bara… WOW, jag älskar glädje i livet, vi kan aldrig få för mycket av den varan!  Nu inväntar jag bara att väckarklockan ska pipa så jag får gå och lägga mig 😉 Ja just precis, du läste rätt! Har nu rotat fram min gamla väckarklocka, måste ju testköras  för i morgon ska jag äntligen få jobba några timmar på Lagga igen! Gympalärare bla….Ring klocka riiiing nu så jag  ”vågar” gå och lägga mig och somna lungt utan oro för att försova mig. Har gjort det vid ett tillfälle och det vill jag ALDRIG vara med om igen! Jag är ju trots allt rätt pigg på morgonen under  normala omständigheter som nu, ja när livet liksom leker.  Längtar verkligen efter alla Lagga barn o fina personal ! Vill att det ska vara tisdag nu 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *