Ska träffa min bästa Personliga assistent i kategorier ALLA på måndag…har lite nytt på gång! Vet att jag inte får, men gör det ändå! Alltså nu får du bli sur på mig, men jag är som vanligt likt ett barn på julafton när det kommer mail på något nytt koncept jag slängt ur mig över telefonlinjen lika mycket som jag i min värld rätt osammanhängande punktat ner ivrigt i ett slarvigt o snabbt mail..ja till just denna otroliga Data/Webb/Art Deractor/PR guru…ja men allt jag bara kan hitta på. Du är ju så himla duktig Johanna! Gör så fint, återigen du sätter pricken på just så rätt att jag blir så otroligt stolt över allt jag hittar på och tar mig för numer..HiHi, jag vet att du vill sätta logg färdigt, finputsa hit o finputsa di m.m m.m m.mt…men vet du det bryr jag mig inte så mycket om, lyssnade inte på det örat denna gång 🙂 ! Är man en stolt Bubbla som håller på att spricka  så är man!!

Att dessutom fina och skönsjungande Jessica Falk finns med, ja men det gör mig  ju inte direkt mindre stolt och glad. Undra just vilka som först står på tur för en rejäl dos GirlPower 2012..jag har ju mina tankar, funderingar och såklart mål. Drömmar är till för att förverkligas 😉 

GirlPower 2012! Here we come..

 

 

En tanke på “Får inte-Men det struntar jag i!”

Kommentarer är stängda.