Har ju sååå väldigt många ide’er o nya projekt på gång faktist. Inser att det bästa är att skriva ner och punkta ner på en ” vill göra allra mest” lista och en ” vill göra sedan om tid finns över” lista..
Vissa projekt består, för mig helt känslomässigt orubbade år efter år, just precis, Happiness och Framtisdsgalan!
Det här med att lägga lite kraft och engagemang för tonårstjejer..ja det vill jag här och nu mer än mest! Kanske just för att jag själv är tjej, har en dotter mitt i den härligaste tonårsåldern och/eller i kombi med att verkligen stärka och verka . Våga för att vinna, sprida livsmåttot: vill man så kan man,
Håll ögon öppna..i början av året ska vi sätta det ordentligt, min privata AD Johanna och jag(HD) ska släppa lansera något vi i största hemlighet låtit tillsammans mogna, i det tyddes allteftersom vi lärt känna varandra arbetsmässigt. Ett koncept riktat till denna målgrupp, tjejer 13-20 år..
GIRLPOWER om något kommer det att bli! Var så säker 🙂 Johanna ska bara bli klar med fina loggan..vi kommer att sitta en hel dag direkt efter nyår, putsa på de sista..sedan så. Kul, energi o tankar kring detta i massor!

20111229-000413.jpg