Har klurat med mig själv i min soffa massor i kväll. Har inte lämnat min plats förutom när jag fixade mig lite mat …men sedan direkt tillbaka! Hinner med massor jag när jag bara bestämmer mig, och bestämde mig, ja det gjorde jag alltså just flera timmar i käll!  så när jag grubblade som mest så kom det bara till mig…hihi, ringde min personliga assisstent direkt…ja så som jag brukar göra när jag får en sån här super uppenbarelse, eller som jag brukar kalla det, en toppen ide´…Johanna gick inte i gång så som hon brukar, jag misstänkte att det var min hesa stämmas fel, ja jag har faktist helt förlorat min röst, jag bubblade inte lika energiskt som jag brukar…jag smittade Johanna inte tillräckligt bra denna gång misstänkte jag. Att det precis varit intensiv period hon och mig  emellan med Happiness Christmas, att det bara är ett fåtal dagar kvar till jul tänkte jag inte riktigt på. Jag har ju redan firat jul ju! Igår tillsammans med finaste familjen…min mamma, pappa och mina barn! Ja men jag är säker att när omständigheterna ser annorlunda ut så kommer jag ha något att presentera för er alla väldigt snart…och med Johanna´s simsallabim fingrar kommer det att bli lätte fint! !3-20 åriga tjejer kan bli den aktuella målgruppen…Dags för en rejäl dos GIRLPOWER tycker jag med bestämdhet!!