Jag kommer på mig själv när jag ligger här i sängen och vilar för en stund på ett Hotellrum i Strömsund..
Jag myser, är varm och har ett brett fliin i hela ansiktet!
Ser nog inte riktigt klok ut…
men va’ skönt det är, ja att bara ligga ner, släppa tanken och kraften på det arbete som komma skall ordentligt i morgon med Showen Happiness Christmas.. så skönt att bara andas och komma på sig själv med det här breda smilet helt stilla liggande på rygg och stirrande i taket!!
Jag vill lova, det har ALDRIG någonsin hänt tidigare genom alla åren jag ändå tagit initiativ till olika galor, event, träningsresor osv..
nej då har jag snarare haft tanken och känslan i både kropp och knopp, när det varit som mest att rodda och fixa framför allt de sista veckorna, dagarna innan:
VARFÖR UTSÄTTER JAG MIG FÖR ALLT DETTA JOBB, denna sress och denna press..
Det har jag faktist ALLTID tänkt, men såklart har allt det roliga och känslovinsten efter självaste stora dagen oavsett vad det gällt varit så enormt hög och gett så otroligt mycke’, att det i slutendan varit värt allt man gett!
Vad är det nu då som är skillnaden? Såklart lär man sig otroligt mycket allt eftersom, samt att man blir duktigare på att verkligen ta emot hjälpen av alla som verkligen också med hela sitt hjärta vill finnas med! Otroligt att det finns så många människor som fungerar så:) det är såklart en väldig stor hjälp för att ”få till” det så att säga..
Samt Johanna!! Min bästa och fina Johanna Ehnberg..
Du är en klippa! Du lyfter allt jag försöker göra , allt jag försöker förmedla och stå för till en helt ny division! Du är världsbäst och dessutom en av mina absolut bästa och finaste vänner!
Så glad att du finns i mitt liv på alla sätt!
Jobbmäsdigt gör du att jag för första gången på riktigt känner en äkta stolthet..
Privat är du ett otroligt stöd, en medmänniska på riktigt!
Att du dessutom sjunger likt en Ängel, ja vad ska man säga?!
Har gått runt här i Strömsund tillsammans med Johan och vet du min vän, jag bara ryser! Precis överallt kan jag se dina så otroligt fint utformade affischer på Happiness Christmas..
Det är väl inte konstigt att man här och nu känner sig glad och tillfreds i hela sitt hjärta och sin själ…
I morgon kör vi…
Jag säger som Happiness alltid säger;
Längtar redan 🙂

20111217-173913.jpg

20111217-173931.jpg

20111217-173948.jpg