..ja nu har vi jul här i vårt hus, julen den kommer…
Vilken härlig eftermiddag/kväll! Startade så bra hos Bäste Naprapat Krister Olsson och gullig/duktig kollega som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på! Dottern fick beskedet kör i gång med din träning, bara det känns bra, och bara det beskedet i sig känns ju bra! Att vi dessutom nu framöver har möjlighet att få köra lite i hop dottern och jag, känns ju bara ännu bättre. Gympa övningarna får vänta någon vecka, nu får Ebba hänga på mig på lite enkel gymträning! Det är svårt att få till i vanliga fall med tanke på att det blir en hel del gymnastikträning varje vecka på Birsta Hov för hennes del..
men som sagt, nu är hon ordinerad träning med sin mamma! Kul och framförallt att det var så pass bra ändå med det skadade knät!
Direkt efter Naprapatbesöket åkte vi till mormor o morfar! Där väntade fina Jeppe på oss…alla vrååålhungruga! Mitt och barnens första julbord för i år!!
Verkligen så gott med hemlagat, mätt fortfarande! Fast mättnadskänslan har förmodligen kommit till pga. något annat! HiHi..vi bakade pepparkakor 🙂
Bakade o Bakade, barnen bakade mest, jag åt mer än jag bakade! Dessutom sämst på att passa plåtarna i ugnen..mina kakor dom jäser för fullt i min alldeles egna ugn! Ja kakor..har INTE någon bulle i ugnen!! 🙂
Tack för skön härlig stund min fina familj..
Det var inte ert år försent vi tog tillbaka denna mysiga tradition!
Längtar redan till nästa år jag!