Ja jag vet inte vad som drabbar mig de senaste åren..
Närmare bestämt fem år på raken..
Jag har i hela mitt liv varit så otroligt traditionsbunden, ja jag är en sån’ där som älskar högtider och ännumer förberedelser inför dom tillsammans med min familj!!
Kan ju inte skylla på det här med att jag i fem år inte haft någon familj, nej för det har jag ju..två fantastiska barn och jag. Det är väl familj tillräckligt och nog för att hålla traditionerna vid liv kan man ju tyck!
Hmmmm…nu tar jag fram almenackan, ringer barnen och planerar med bestämdhet våran pyssel o bakkväll!!
Inte en dag försent, på tisdag är det ju redan luciadagen!
Tidigare år har det visst blivit gjort, men som alltid i sista stund! Det var till och med så att jag fick kalla in min pappa som extra förstärkning för att hjälpa till med både transport o placering av granen..med närmare eftertanke skedde det inte bara förra året! Suck!!
Nej så vill jag INTE ha det, tillräckligt vuxen för att rodda mitt egna liv tillsammans med mig själv och mina två fina! Vad väntar jag på? Tomten?? Kan tro det, för jag har ju väntar och väntar och väntat på någon/något som ändå aldrig blir min/våran verklighet!
Här ska nu pysslas och grejas!!
Inte ett år försent att börja äga sitt liv med tillhörande traditioner igen:)
Kommer att bli toppen!

20111207-173229.jpg