Alltså idag, vilken dag..en riktig tröttmössa har jag varit. Dagen började sämst. Bästa Johanna missade tåget, ja det var en seg start, Johanna missade alltså sitt tåg och jag blev dessutom tio minuter sen till mitt jobb på skolan..
INTE bra!! Nya friska tag nu!! Drog in mängder med frisk luft på min kvällsprommis tillsammans med bästa Åsa. Så härligt med en hurtig kompis så nära inpå.. dessutom har hon blivit en otroligt nära smarbetspart till mina projekt!
Igår visade vi väl för första gången upp vårat samarbete ordentligt! Alla värdinnor på Happiness Christmas hade klänningar från Eleganten och fina silver och pärlsmycken som Åsa skapat:) ALTI!
..ja på tal om kvällen i går, hmmmm..har inte haft tid riktigt att samla i hop mig!, men tror nu efter att jag tagit den här uppfriskande promenaden så ska jag dela med mig av ytterligare ett magiskt ögonblick i mitt liv!
Så mycke’ intryck…tar tid att landa, det vill jag lova!!

20111205-204536.jpg