Gillar ju att ta mina promenader ensam jag..ja och det inte pga. att jag är folkskygg eller osocial på något sätt
(he he) nej snarare tvärtom i det fallet..
Nej det handlar bara om att när man som jag möter olika människor ständigt o rätt intensivt i mitt jobb dagligen så är det skönt när det bara är alldeles tyst, alldeles stilla…de få gånger TV:n är på hemma så kan jag komma på efter det gått en bra stund…ljudet är näst intill på absolut lägsta 🙂
..men så mina dagliga promenader då! Ingen regel utan undantag! Jag har nämligen massor med fina vänner jag gärna tar en runda tillsammans med! Fia, du är ju en…vi har såååå mycket att Babbla om, våra ben är lika långa, ursäkta korta(!) att dom går som trumpinnar som i värsta bästa ”uptempo låten”. Du är en fin vän min vän, prommis snart PROMMISE??

20110825-211610.jpg