Solen skiner, himlen är otroligt blå.. Som gjort för en mysig picknick!
Ligger här på gräsmattan utanför Thaien i Söråker, inväntar godaste maten som jag allt oftare och mer och mer längtar efter! Får ALDRIG nog av dessa fantastiska smaker!
Alla rätter goda var och en för sig…ja jag kan säga så för snart har jag faktist testat alla deras rätter.. 🙂
Mrs Sunshine själv ( som jag så passande döpt henne till) är kocken för dagen!! Hon är verkligen överallt…och ALLTID lika strålande glad!! Att hon har rätt jobb…där finns inga som helst tveksamheter!! Blundar o njuter en stund medan jag inväntar dagens beställning…dagens grönsaksakörd har jag redan inhandlat…gurka, sallad o tomater i vanlig ordning!

20110823-134701.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *