..härligt att ha skogen precis inpå knuten, nu har jag ju ÄNTLIGEN vågat mig ut.. nu när jag hittar på mina stigar. I kväll var jag o Johan ut en sväng tillsammans.. Hittade kantareller av två sorter, blev nog en stekpanna åtminstone..
Men tänk vad människan är lite knäpp..ja låter hunden bajsa, plockar upp skiten fint i svarta påsar och sedan slänger dom påsen med innehåll och allt, ja men lite här och lite där hittade vi dessa små ”söta” påsar! Ja men snacka om påsigt…alltså då är det väl bättre att inte alls ta upp bajset…för fritt i naturen förmultar ju bajset, jamen bara att ta sig tiden till att ordentligt plocka upp bajset och sedan kasta i väg det ?? Omsluten av den svarta plastpåsen…ja men hur tänker man då?? Nej, inte alls! Det värsta är…det är nog inte bara en hundägare som slutat tänka, nej hittade påsar lite här o lite där, men som tur är också lite svamp! Ja så nu skiter jag i skiten o njuter av en stekpanna full i stället!