I elva år snart har vi träffats, några ända sedan start men många allt eftersom på vägen!! Mina vänner i Happiness…och tänk, det är nästan obeskrivligt hur min känsla är samma lika varje sommar, ja jag saknar mina vänner enormt mycket! Därför gör jag inte sommar break på riktigt riktigt..nej hittar på lite mysiga saker men till skillnad från våra normalt bestämda söndagsträffar på Helex…så tar vi det lite som det kommer! Håkan o Daniel två av mina Happinessvänner har jag ju lite tätare kontkt med…jag är ju deras kontaktkompis också! På torsdag åker vi med härliga dansbandet Shake på turne’, vi tar med våran Happinesskompis Malin..eftersom det ska bli ett repotage till vårat första nummer av Happy news så håller vi tummarna för att Bubblans (min) personliga assistent Johanna hänger med:)
På lördag träffar jag också flera av mina glada vänner..då kan ni också träffa oss på Timrås torg…ja under Timråfestivalen!! Vi ses, massor med fina Happinessprylar till försäljning…

20110731-230909.jpg