Kommer på mig själv…flera flera gånger loggar jag in för att börja komma igång med mitt bloggande här på nya sidan…ja på riktigt riktigt! Jag loggar in o när det gått en stund kommer jag på mig själv att jag bara sitter och som ”tomstirrar”. Tomstirrar är väl egentligen helt fel uttryck…nej för min blick är nog allt utom tom, för i den finns så mycke’ värme, kärlek , känsla och stolthet!! Ja jag är så mäkta stolt att jag ÄNTLIGEN träffat personen som helt okomplicerat kan beskriva mig o göra mig till mitt absoluta rätta i färg o form…ja på print! Det är inte någon lätt uppgift egentligen får jag för mig…tror jag är rätt spretig o yvig åt alla möjliga håll o kanter nämligen..
Johanna Min bästa personliga AD som jag lärt mig att det så fint heter hur bär du dig åt 🙂 ? Nu ska jag verkligen börja fylla denna blogg med allt som bara händer och sker i mitt liv! Rätt mycket har hänt den senaste veckan…så min fredagkväll kommer jag att ägna åt att printa ner en hel del! Så min ängel Johanna, tack för att du gör så fint för mig…du får mig att känna mig varm, stolt o glad!!