20110712-011135.jpg

Snacka om att livet verkligen ter sig olika..ja det finns helt klart många olika livsöden, jamen såklart lika många som det finns människor!
Är alldeles trött o mentalt slut för tillfället…eller bättre beskrivet, helt tagen! Det var jag i februari också, ja första gången jag mötte Annica…enkelt obeskrivlig beundransvärd kvinna…svårt att beskriva med ord, svårt att sätta fingret på…men helt klart beror min för tillfället dunkande huvudvärk på att jag efter vårat möte i dag känner mig otroligt påverkad, berörd på massor av sätt!! Annica, ditt mod och din styrka, det du förmedlar med din livs story är så otroligt ja modigt och vackert, sårbart och så mycket på samma gång…jag berörs något så otroligt! Min Johanna var också med på vårat möte idag angående boken…Johanna ska ju hjälpa mig att skriva i hop alla texter och få till alla dessa olika inspirerande inslag, och jag kan intyga, hon var minst lika tagen som mig! Vi har nu suttit här i varsin del av huset helt under tystnad flera timmar…törs lova att hon precis som jag bearbetat alla starka intryck och sorterat så gott det baea är möjligt! Det är viktigt att stanna upp ibland, helt klart! Tack Annica för att du så starkt påminner om det!! Du och ditt livsöden kommer att vara ett starkt o tänkvärt inslag i boken för ALLA! Vill att du ska förstå det fina, vackra själ!

 

20110712-011119.jpg